Get Amazon Funzone Quiz Answers & Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

You are currently viewing Get Amazon Funzone Quiz Answers & Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

Amazon Funzone Quiz Answers Today: Get Amazon Quiz Answers Today (Friday, 3rd December 2021) Live. This day’s Amazon Funzone Quiz Answers has been revised. The answer is in this post. Amazon Funzone Quiz Answers Today Are you able to find it. If you take part the Amazon Quiz then you can be the winner of Amazon Pay Balance. Additionally there are other deals from Amazon.

typically, Amazon Quiz generally, there is a test which is based around General Knowledge. Numerous attractive prizes and Amazon Pay Balance are provided to those who are Lucky Draw Participants of this quiz. If you are also looking to participate in to this Lucky Draw then you have to participate in Amazon Quiz. However, don’t fret If you think that you must practice General Knowledge, then it is not the case. You can find below the Amazon Quiz Answers for Today (2nd Dec 2021) can see.

Amazon Quiz Answers Today (100 percent Correct) are listed below. If you can answer all questions correctly in the Amazon Quiz then you will also be able to receive some other appealing offers like Amazon Pay Balances of up to $15000. Therefore, today Amazon Quiz Answers Today Begin by playing Amazon Quiz with the help of.

Amazon Funzone Quiz: Amazon Quiz Details

DateFriday 3rd December 2021
Quiz TimeFrom 12:00 AM until 11:59 12:59 AM to 11:59
Quiz PrizeRs. 15,000 Amazon Pay Balance and Amazing Prizes
Amazon Quiz Winners Will Be Announced onThe Next Day
Name of Quiz TodayDaily Amazon Quiz
Quiz Available onAmazon App and Mobile Website

How Do I Play Amazon Daily Quiz? How to Play Amazon Daily Quiz?

Amazon daily quiz answers today Friday, 3rd December 2021 – Amazon Funzone Quiz Answers

The will be available at 12:00 AM Refresh this page by clicking this link until you get answers.

Amazon Quiz Time Answers: 2nd December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Which one of these players from hockey has been named for Dhyan Chand Khel Ratna this year?

Answer: (B) PR Sreejesh

Question 2: Shivers”, and “Bad Habits” are two of the tracks on the Billboard Hot 100 from which famous artist?

Answer: (C) Ed Sheeran

Question 3: CV Raman was born the 7th of November 1888 in what Indian city?

Solution: (D) Tiruchirappalli

Q4 The image is image of the Atacama Desert, from which country?

Answer (A) Chile

Q5: The character was the subject of the attention of the world at large, following “Steamboat Willie” was released in what year?

Answer: (A) 1928

Amazon Quiz Time Answers: 1st December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

1. The hit song “Stay,” which was at to the very top in the chart is a collaboration with The Kid LAROI and which famous singer?

Answer 1 – (A) Justin Bieber

Question 2. In the National Women’s Boxing Championship held toward close to the month of October who won the award for ‘Best Boxer?

Answer 2 2. (C) Nikhat Zareen

3. The name Nykaa being discussed in the media for the IPO was named in honor of the Sanskrit word “Nyaka,” which means what?

Answer 3 Answer 3 (C) actor or someone who is in the spotlight

4. This well-known tourist attraction is situated in the city of which?

Answer 4 – (D) Beijing

Question 5: The wooden vessels found in India are referred to by what name?

Answer 5 – (B) Shikara

Amazon Quiz Time Answers: 30th November 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Who was the first player on the road to score a hat-trick in the Premier League at Old Trafford in the Premier League?

Ans: (A) Mohammad Salah

Question 2: Amol Parashar is playing the part of who liberation fighter on the newly released film “Bhagat Singh ?

Ans: (B) Bhagat Singh

Q3: The cryptocurrency, which in the final week of October, is among the top 10 cryptocurrencies around the globe is named in honor of the breed of dog?

A: (C) Shiba Inu

Q4: The breed of cat is known as , Forest Cat. Fill the gaps

Ans: (A) Norwegian

Q5 Where is that famous sign?

Ans: (C) Los Angeles